Вход за клиенти


Терапия за дълбоко хидратиране на косата - Hydro Nutritive Терапия за дълбоко хидратиране на косата - Hydro Nutritive 83.59 лв.
Балсам за коса с арган без отмиване с UVA/B защита Elixir 79-EKS Балсам за коса с арган без отмиване с UVA/B защита Elixir 79-EKS 26.83 лв.
Маска за укрепване на косата с масло от бадем Nutri-EKS Маска за укрепване на косата с масло от бадем Nutri-EKS 17.04 лв.
Спрей за коса с Арган за супер блясък Elixir 79 - EKS Спрей за коса с Арган за супер блясък Elixir 79 - EKS 25.38 лв.
Шампоан за укрепване на косата с масло от бадем Nutri-EKS Шампоан за укрепване на косата с масло от бадем Nutri-EKS 13.92 лв.
Маска за боядисани и изтощени коси с Арган-Elixir 79-EKS Маска за боядисани и изтощени коси с Арган-Elixir 79-EKS 25.80 лв.
Пяна за коса с ударно действие против постоянен косопад - Vitali Пяна за коса с ударно действие против постоянен косопад - Vitali 28.80 лв.
Пяна за коса с ударно действие против постоянен косопад - Vitali Пяна за коса с ударно действие против постоянен косопад - Vitali 28.80 лв.
Подхранващо масло за тяло с Арган Elixir 79 - EKS Подхранващо масло за тяло с Арган Elixir 79 - EKS 35.99 лв.
Балсам за мазни коси с пърхот без изплакване-EKS Балсам за мазни коси с пърхот без изплакване-EKS 14.94 лв.
Инфо: Вашият браузър не приема бисквитки, което ще Ви попречи да слагате продукти в кошницата си.

Кератинова терапия за коса-комплект-EKS

Кератинова терапия за коса-комплект-EKS

135.95 лв.
Кератинова терапия за коса-комплект-EKS

Реконструктираща серия за структорно възстановяване на похабена химически или физически увредена коса в три етапа.

• ФАЗА 1 - Reconstructor - Подготвя увредената коса за възстановяване. Кератинът прониква за времето на престоя през фибрите на косата и поправя повредения дял от кутикулата на косъма.

Начин на употреба: Нанесете върху суха коса по цялата дължина. Оставете да подейства 10 - 15 мин. и измийте обилно с вода. Нанася се на суха коса, може да се прилага както преди, така и след боядисване.

• ФАЗА 2 - Възстановяващо олио-Rinfon - Хидратира обилно косата, премахва електростатичния ефект и помага за разресването.

Начин на употреба: Нанесете подсилващото олио и срешете косите с гребен докато продукта е на косата. След това обилно измийте с вода до елиминиране на продукта и срешете отново косите.

• ФАЗА 3 - Окисляваща маска - Acidifi - Придава блясък, отстранява натрупаните химически отлагания по косъма. Дава сила и плътност.

Начин на употреба: Нанесете окисляващата маска. Оставете да подейства 5 мин. и обилно отмийте с вода.


Reconstruct - Кератинова терапия за коса за възстановяване на сухи, изтощени, третирани, химически увредени коси:

Подготвя увредената коса за възстановяване. Кератина прониква за времето на престоя през фибрите на косата и поправя повредения дял от кутикулата на косъма.
Реконструктиращата серия за структорно възстановяване на похабена химически или физически увредена коса е в три етапа.
Третирането с кератин в трите фази, патентовано и предлагано в този си вид само от EKS, може да се осъществи по няколко начина:

  • Първият начин "Класик" е най-разпространеният и най-бърз начин на приложение:

На суха коса (без значение дали е чиста или мръсна, боядисана или естествена, къдрена или химически изправяна), се нанася Фаза 1 с четка за боядисване по дължините на косата. Избягва се нанасяне на продукт в корените. След 15 до 20 мин престой косата се измива на мивката с помоща на Фаза 2. Размачква се добре по дължината на косата до образуване на пяна. Препоръчва се разресване с широк гребен докато пяната е на косата. Изплаква се обилно с вода и се нанася Фаза 3 - маска. Отново третираме дължините на косата. Препоръчва се разресване с широк гребен. Престоява пет минути и се изплаква обилно с вода. По време на цялата процедура не се използват никакви други продукти.

  • Вторият начин "Топъл" е за коса която е силно изтощена, похабена химически или от външни агресори (слънце, студ, вятър, честа употреба на сешоари, преси, маши и др.):

Фаза 1 и Фаза 2 се използват по описания метод "Класик". Фаза 3 - маска се нанася на леко подсушена коса, дотолкова, че да не тече вода от косата. Слага се алуминиево фолио на кичур коса и с помоща на четка се нанася маската. Фолиото се затваря като сандвич и с топла преса за изправяне, но не по-гореща от 100 градуса, се минава внимателно всеки кичур. За справка вижте приложеното видео към Преса за изправяне на косата с наносилвър технология - On Line Plus(вижте продукта от тук). На финала косата се изплаква обилно с вода и се преминава към финализиране.

  • Третият начин на използване "Реконструкт" е за коса която е много порьозна, суха и изтощена, но въпреки това трябва да се боядиса.

В пръскалка за вода се налива кератин Фаза 1 и се смесва с вода 1 към 1. Напръсква се косата обилно с получената смес и се пристъпва към боядисване. Няма значение боята дали е амонячна или безамонячна. След престой определен от производителя на боята, пристъпваме към измиване с помоща на Фаза 2 и нанасяне на Фаза 3 по описания метод "Класик".


Дерматологично тестван продукт.

Опаковка, комплект от трите фази:
Фаза 1 - 500 мл.; Фаза 2 - 500 мл.; Фаза 3 -  250 мл.
Производител: Intercosmo - Италия

Кератиновата терапия е процес на въстановяване на косата за който е необходимо да се използват последователно трите фази на терапията по инструкцията на производителя. Използвайки само една от фазите Вие няма да получите желания резултат!
За постигане на оптимален резултат и най-добър ефект, Ви препоръчваме да използвате продуктите от серията заедно с Четка за Таласотерапия /
Кератинова терапия - EKS (вижте продукта от тук).

+
-

Коментари на клиенти:

Все още няма коментари за този продукт.
Моля, влезте в системата с потебителско име и парола, за да оставите коментар.

Раздели

Доставка

• Доставките се извършват с куриер Спиди, като наши клиенти получавате 35% отстъпка от цената на куриерската услуга.

• Доставка за София,
около 3,50 лв. с включена отстъпка.

• Доставка за страната,
около 4,50 лв. с включена отстъпка.

• Доставка за страната до офис на куриер "Спиди" или "Еконт експрес",
около 4,00 лв. с включена отстъпка.

• Ние сме администратор на лични данни.

Информация

Възможно е да обединявате поръчки
от този сайт и от www.plamboy.com

Ще получите поръчките и от двата сайта като една пратка.

Топ продукти

Шампоан за третирана коса с Арган-Elixir 79-EKS Шампоан за третирана коса с Арган-Elixir 79-EKS 17.40 лв.

Пяна за коса с ударно действие против постоянен косопад - Vitali Пяна за коса с ударно действие против постоянен косопад - Vitali 28.80 лв.

Шампоан за мазна коса срещу пърхот с лимон и мента освежаващ-EKS Шампоан за мазна коса срещу пърхот с лимон и мента освежаващ-EKS 13.92 лв.

Балсам за възстановяване на изтощена коса - Elixir 79 - EKS Балсам за възстановяване на изтощена коса - Elixir 79 - EKS 19.95 лв.

Информация

Информационен блог


EKS козметиката за коса е професионална козметика от Intercosmo - Италия


clubEKS е част от онлайн магазин www.plamboy.com


Информационен блог


Блог за козметика


Сайт за фризьора